I am death!


Bara därför att (locka fram ett skratt) återpublicerar jag här en gammal klassiker:

Det var Olle Bergman (inte Ingmar Bergman som man hade kunnat tro utifrån temat) som i sin blogg påminde mig om den här fantastiska konversationen med Döden.

Olle Bergman är författare, språkvårdare, föreläsare och mycket annat som jag också skulle vilja vara. Jag hade förmånen att träffa Olle när han föreläste för oss, ett gäng kommunala internetredaktörer in spe i Höganäs, kring senaste sekelskiftet. (Rätt länge sedan var det…)

Det var inte jag som betalade för att kalla Olle till Höganäs den gången, men jag önskar att det hade varit det. Då hade jag enkelt kunnat utvärdera Olles föreläsningsdag med ”Det var verkligen värt pengarna!” Ni som känner mig vet att det är det finaste vitsord jag kan tänka mig (snål som jag är). Om ni behöver lära er skriva, och samtidigt vill ha en rolig dag, snacka med Olle!

Läs mer om företaget ”Bergmans Bokstäver”. Läs även Olles blogg ”En djefla man”.

Annonser

Om sambergs

60-årig miljöinspektör i Höganäs med stort dataintresse. Har en blogg på wordpress.com för att spara pengar. (Hade tidigare en blogg på ett webbhotell - det blev för dyrt eftersom jag mycket sällan uppdaterade den.)
Det här inlägget postades i Jag rekommenderar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s