Nystart


Idag har jag exporterat min sorgligt försummade blogg från webbhotellet där jag hade den, till den fria tjänsten wordpress.com.

Flytten innebär att min blogg inte kommer att kosta mig något. Och detta passar mig perfekt. (Så lite som jag bloggar!)

Till nackdelarna hör att den fria tjänstens funktioner är mer begränsade. Jag kan t ex inte längre ha reklam på sidorna -men eftersom nästan ingen läser min blogg (pga att jag inte skriver något) så kommer jag knappast att sakna den möjligheten.

Till nackdelarna hör också att en del saker slutar fungera vid exporten, kontaktformuläret måste t ex bytas, och en del bilder måste läggas in på nytt. Om någon länk eller bild krånglar så beror det på konverteringen. Kommer att fixas – så småningom.

Annonser

Om sambergs

60-årig miljöinspektör i Höganäs med stort dataintresse. Har en blogg på wordpress.com för att spara pengar. (Hade tidigare en blogg på ett webbhotell - det blev för dyrt eftersom jag mycket sällan uppdaterade den.)
Det här inlägget postades i Familj och fritid, IT. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s