Sommar och sol


Jag har köpt en ny kamera till sommaren, en Samsung WB600. Det är en utgående modell som just nu har ett mycket förmånligt pris hos bl a Dustin. Jag betalade drygt 1 000 kr, och då fick jag kameraväska och 4 GB minne på köpet.

Tidigare har den visst kostat uppemot 3 000 kr. Jag började också leta på de prisnivåerna, men så upptäckte jag att den här hade nästan allt jag ville ha till ett mycket billigare pris. Den har bl a 24 mm vidvinkel och 15 ggr zoom.

Och det blev en kompakt (igen) i stället för en systemkamera. Någon har sagt att den bästa kameran är den man har med sig.

Bilderna är helt OK, både tele (givetvis) och närbilder:

Humla med pollenbyxor

Annonser

Om sambergs

60-årig miljöinspektör i Höganäs med stort dataintresse. Har en blogg på wordpress.com för att spara pengar. (Hade tidigare en blogg på ett webbhotell - det blev för dyrt eftersom jag mycket sällan uppdaterade den.)
Det här inlägget postades i Familj och fritid, IT, Jag rekommenderar. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Sommar och sol

 1. Staffan Stenvall skriver:

  Läckert foto, kanske dax, Max, att byta inriktning i proffessionen!

 2. Staffan Stenvall skriver:

  Höganäs verkar som ett sovande samhälle! Inget nytt under solen på en månad. 🙂

  • Max skriver:

   Nej – och detta ett kardinalfel för den som hade velat leva på att blogga! Tur att man inte måste göra det.

   Här i Höganäs händer ju annars mycket. Vi slår t ex ihjäl folk på löpande band här. ”Sveriges Midsomer”, kallas vi i Aftonbladet.

   Men jag lever! Uppdatering av både bloggen och FB följer inom kort.

   • Staffan Stenvall skriver:

    Väntar spänt på uppföljningen. Gissar inte alltid rätt på vem mördaren är. Emellertid är jag nästan expert eftersom jag läser nästan alla deckare som utspelar sig i Sverige (utom Göteborg för det går fetbort). Ehmmm… hur kom jag in på detta?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s