Gammal skolbänk till salu


Just nu har vi en gammal skolbänk till salu genom plakat på ICA och City Gross. Om du skulle vara intresserad av bänken kan du kontakta oss genom annonsen i butiken eller kontaktformuläret som du finner på annan plats på de här sidorna.

IMGP4082IMGP4084

Vi tror att bänken är från 30- eller 40-talet, och att den kommer från Öresundsskolan i Höganäs. Öresundsskolan låg precis bakom vårt hus tills den revs för några år sedan. (Det finns en exakt likadan bänk på Höganäs museum.)

Bänken stod i vårt hus när vi flyttade in, och vi vet att en av dem som bodde i huset tidigare var vaktmästare på Öresundsskolan. Vi har haft bänken i hallen och förvarat mössor och vantar i den , men nu hoppas vi att någon annan kan få nytta av den (och att vi kan få 500 kr).

Bänken är inte alls ostadig eller sliten (förutom att den har en härlig patina).

Annonser

Om sambergs

60-årig miljöinspektör i Höganäs med stort dataintresse. Har en blogg på wordpress.com för att spara pengar. (Hade tidigare en blogg på ett webbhotell - det blev för dyrt eftersom jag mycket sällan uppdaterade den.)
Det här inlägget postades i Till salu. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s