Nu vet jag!


Jag har funderat på vad jag ska skriva om för att ha något att fylla sidorna med, när jag tränar WordPress. (Så heter verktyget som jag skapar den här bloggen i.)

Min första idé var att jag att jag skulle skriva något om mitt arbete, kanske något som mina arbetskamrater kunde ha nytta av. Men nu vet jag: Jag ska utforma bloggen som ett ”elektroniskt visitkort”.

Inte för att hela världen ska komma rusande och läsa mina visdomsord eller för att jag ska tjäna pengar på att blogga. Utan för att jag nonchalant ska kunna säga till en ny bekantskap, t ex en potentiell arbetsgivare: ”Du kan kolla in mig på sambergs.nu!”

Annonser

Om sambergs

60-årig miljöinspektör i Höganäs med stort dataintresse. Har en blogg på wordpress.com för att spara pengar. (Hade tidigare en blogg på ett webbhotell - det blev för dyrt eftersom jag mycket sällan uppdaterade den.)
Det här inlägget postades i IT, Karriär. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s