Nu börjas det!


Binero hade i början av den här månaden en kampanj, där man fick registrera ett antal domännamn med ändelsen . se gratis, och även fick tillgång till fritt lagringsutrymme på Bineros servrar under ett helt år. Tack Binero!

Förutom domänen sambergs.nu (som inte var gratis) registrerade jag 10 fria .se-domäner. Jag sitter nu bl.a. på kvickbadet.se och julestämning.se! Någon som vill köpa loss dem? 🙂 (Just nu är domänerna vilande.)

Annonser

Om sambergs

60-årig miljöinspektör i Höganäs med stort dataintresse. Har en blogg på wordpress.com för att spara pengar. (Hade tidigare en blogg på ett webbhotell - det blev för dyrt eftersom jag mycket sällan uppdaterade den.)
Det här inlägget postades i IT. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nu börjas det!

  1. Jag testar vad som händer om jag skriver något i den här rutan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s